National Geographic va difuza un nou sezon al documentarului „Europa văzută de Sus”, al şaselea, a cărui rpemieră va avea loc miercuri, 24 septembrie, de la ora 22.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Fiecare episod din „Europa văzută de Sus” reprezintă o aventură nouă, oferindu-le telespectatorilor ocazia de a descoperi diversitatea peisajului european dintr-o perspectivă inedită, de la înălţime. Cu ajutorul tehnologiei avansate de filmare, creatorii serialului aduc în prim-plan cadre spectaculoase care încântă privitorii şi evidenţiază bogăţia culturală a continentului.

În noul sezon, spectatorii vor călători în Polonia unde vor putea admira Voievodatul Pomerania dintr-o perspectivă unică. De la imensul port de containere şi piaţa de Crăciun de basm din Gdańsk, până la spectaculosul show de lumini din Toruń, fiecare cadru surprinde esenţa şi frumuseţea regiunii. Vor fi prezentate, de asemenea, plajele nisipoase ale Peninsulei Hel şi rămăşiţele unei fabrici abandonate, la fel de uriaşe şi misterioase.

„Peninsula Hel în sine este un loc magic care atrage şi oferă un sentiment de libertate. Alături de pasiunea molipsitoare a kitesurferii locali, nu putem să nu fim de acord că acesta este unul dintre cele mai frumoase locuri din Polonia,” spune Dawid Gut, operator de drone care a filmat mai multe episoade din „Europa văzută de Sus” produs de National Geographic.

Această serie dezvăluie cele mai frumoase zone ale Europei, aşa cum nu au mai fost văzute până acum. De la un dispozitiv de ridicare a bărcilor care a doborât recorduri pe Riviera Poloneză, la o paradă spectaculoasă cu torţe în Marea Britanie şi o paradă a monştrilor balcanici în munţii Bulgariei, acest documentar realizat la înălţime dezvăluie tradiţiile, inovaţiile şi descoperirile inginereşti care continuă să modeleze naţiunile moderne de astăzi.

Fiecare episod „Europa văzută de Sus” subliniază importanţa protejării mediului şi a patrimoniului cultural, care sunt un element de bază al peisajului european. Creatorii încearcă să atragă atenţia asupra necesităţii de a păstra aceste comori pentru generaţiile viitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.