Serialul "Narcos: Mexico", care explorează originile războiului împotriva drogurilor, va continua cu sezonul doi, a anunţat miercuri Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul se concentrează pe originile războiului împotriva drogurilor, pornind dintr-un moment în care traficul din Mexic era reprezentat de un grup dezorganizat de producători şi traficanţi independenţi.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Povestea urmăreşte creşterea cartelului Guadalajara din anii 1980 în timp ce Félix Gallardo (Diego Luna) preia frâiele şi uneşte mai mulţi traficanţi cu scopul de a crea un imperiu. Atunci când agentul DEA Kiki Camarena (Michael Peña) se mută cu soţia şi fiul său din California în Guadalajara pentru o slujbă nouă, îşi dă seama repede că misiunea sa va fi o provocare mai mare decât şi-a imaginat. În timp ce Kiki află mai multe informaţii despre Félix şi se implică din ce în ce mai mult în misiune, au loc o serie de evenimente tragice care afectează traficul de droguri şi lupta împotriva lui din următorii ani.

"Narcos: Mexico" este produs de Gaumont Television pentru Netflix. Eric Newman este producător general, alături de producătorii executivi: José Padilha, Doug Miro, Carlo Bernard şi Andi Biaz. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.