Aripile Cabaretului Moulin Rouge, în curs de finisare, au sosit luni dimineaţă. Acestea vor fi instalate una câte una, în cadrul unei operaţiuni minuţios orchestrate. Fiecare aripă, realizată din oţel şi aluminiu, cântăreşte 110 kilograme şi îşi păstrează aspectul original, potrivit Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Operaţiunea are loc în spatele unei prelate, care va fi îndepărtată împreună cu toate schelele la 1 iulie.

În noaptea de 24-25 aprilie, lamele emblematice ale cabaretului Pigalle au căzut pe drumul public. Poliţia a declarat la momentul respectiv că prăbuşirea a fost cauzată de "condiţiile meteorologice combinate cu o posibilă degradare". 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Moulin Rouge va orchestra în 15 iulie, la trecerea flăcării olimpice, un spectacol de sunet şi lumină cu aproximativ douăzeci de dansatori în faţa localului.

Fondată în 1889, faimoasa moară de vânt de pe bulevardul Clichy va marca 135 de ani, cu aripile sale noi, la 6 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.