De la Daily Telegraph la Sun, toate ziarele din Marea Britanie au publicat marţi, pe prima pagină, anunţul că prinţesa de Wales şi-a încheiat tratamentul de chimioterapie, la şase luni după ce a dezvăluit că are cancer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cotidianele britanice au salutat sfârşitul tratamentului de chimioterapie al lui Kate Middleton. Cu o zi înainte, Prinţesa de Wales a anunţat că tocmai îşi terminase tratamentul şi că îşi va relua activităţile publice „în lunile următoare, când voi putea”.

„Drumul meu către recuperare şi sănătate deplină este unul lung şi trebuie să continui să iau fiecare zi aşa cum vine”, a adăugat ea într-un comunicat, însoţit de un videoclip de familie pe reţelele de socializare.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Videoclipul, în care prinţesa este îmbrăcată într-o rochie lejeră, cu părul suflându-i în vânt, a fost filmat în luna august în Norfolk, în estul Angliei. Acesta arată o familie unită şi fericită, la picnic şi jucând cărţi. Kate zâmbeşte şi îşi sprijină capul pe umărul soţului ei.

Un mesaj aplaudat de ziarele din Marea Britanie. „Bunătatea voastră este umilitoare... din întuneric poate ieşi lumina”, titrează Daily Express, citând cuvintele Prinţesei de Wales din videoclipul său, descris drept "emoţionant" de tabloid.

Daily Mail foloseşte acelaşi titlu, salutând „un mesaj puternic de speranţă”, la fel ca Daily Mirror.

The Sun foloseşte o captură de ecran în care apar Kate Middleton, prinţul William şi copiii lor şi numeşte mesajul prinţesei „cel mai intim videoclip regal publicat vreodată”.

The Guardian este unul dintre puţinele ziare, alături de Daily Telegraph, care îşi împarte prima pagină în două, subliniind decizia guvernului de a reduce subvenţiile pentru încălzire în această iarnă. Familia regală este în centrul atenţiei cu aceeaşi captură de ecran cu Kate, William şi copiii lor.

Daily Telegraph a făcut aceeaşi alegere, dar a plasat în partea de sus a primei pagini o fotografie în mărime naturală a familiei regale.

După ce şi-a anunţat diagnosticul de cancer în martie, Kate şi-a făcut prima apariţie publică în 15 iunie, la parada aniversară a lui Charles al III-lea. Ea a salutat mulţimea de la balconul Palatului Buckingham, împreună cu familia regală.

Atunci, soţia prinţului William a fost aclamată călduros de mulţimea care a venit să asiste la parada militară Trooping the Colour, care are loc în fiecare iunie. Ultima sa apariţie publică a fost la Wimbledon, la începutul lunii iulie, când a prezentat trofeul câştigătorului turneului de tenis, spaniolul Carlos Alcaraz. Din nou, ea a fost aplaudată îndelung.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.