Prinţesa de Wales a apărut duminică într-un videoclip în care îi felicită pe sportivii britanici care au participat la Jocurile Olimpice. "Din partea tuturor celor de acasă care v-am urmărit isprăvile, felicitări echipei britanice", a spus Kate Middleton. "Felicitări pentru tot ceea ce aţi realizat. Sunteţi modelele noastre", a adăugat prinţul William.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

 

În videoclip mai apar rapperul Snoop Dogg, fostul fotbalist David Beckham şi înotătoarea olimpică Rebecca Adlington.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Marea Britanie a câştigat un total de 65 de medalii, dintre care 14 de aur şi 22 de argint.

De la anunţarea diagnosticului de cancer în acest an, Kate Middleton şi-a redus angajamentele regale. Prima sa apariţie publică a avut loc în 15 iunie, la evenimentul Trooping the Colour, care a celebrat ziua de naştere a regelui Charles al III-lea.

La 14 iulie, Kate şi fiica sa Charlotte au participat la finala masculină a turneului de tenis de la Wimbledon. Ea a fost întâmpinată cu ovaţii din partea publicului.

La sfârşitul lunii martie, prinţesa în vârstă de 42 de ani a anunţat într-un videoclip că urmează o chimioterapie preventivă pentru cancer. În iunie, ea a declarat că face "progrese bune" cu tratamentul său.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.