Ediţia cu numărul 27 a Galei Tânărului Actor HOP, program al UNITER aflat sub direcţia artistică a regizorului Erwin Şimşensohn, se va desfăşura, pentru al patrulea an consecutiv, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia în perioada 25-31 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Competiţia de la Alba Iulia reuneşte 36 de actori care vor demonstra că deţin toate instrumentele şi atuurile pentru obţinerea trofeelor HOP.

A fost lansată campania online Gala Tânărului Actor. Votează Actorul HOP! Zilnic, în perioada 8-27 august, cele trei grupuri şi cei 27 artişti selectaţi în secţiunea Individual se vor prezenta prin scurte materiale video realizate chiar de ei. 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În zilele de 28, 29 şi 30 august, de la ora 18.00, publicul este invitat să urmărească live concursul din sala de spectacol a Casei de Cultură a Studenţilor (intrarea liberă în limita locurilor disponibile) sau prin transmisiunea în direct pe site-ul https://galahop.uniter.ro/, contul de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor) şi contul de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

În data de 31 august, de la ora 00.00 până la 17.00, publicul poate să-şi voteze actorii preferaţi pe www.galahop.uniter.ro.

Premiul Publicului va fi anunţat în cadrul festivităţii de decernare a premiilor de sâmbătă, 31 august. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.