Gala Premiilor Emmy de pe ABC a înregistrat o audienţă de 6,8 milioane de telespectatori, un salt de peste 50% faţă de minimul record al ceremoniei din ianuarie şi cea mai mare audienţă din 2021, potrivit cifrelor publicate de reţea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cea de-a 76-a ediţie a premiilor Primetime Emmy a avut loc duminică seară. În cadrul acesteia, „Shogun”, „Hacks” şi „Baby Reindeer” au obţinut cele mai importante premii.

Spectacolul din ianuarie, difuzat pe Fox, a înregistrat o audienţă record de 4,3 milioane de telespectatori.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

ABC a anunţat luni că ceremonia de duminică seara prezentată de Eugene şi Dan Levy a ajuns la 6,87 milioane de telespectatori, un salt de 54%, în ciuda concurenţei cu NFL.

Gala Emmy din 2020 de la ABC, fără audienţă şi cu nominalizaţi de la distanţă, a stabilit un nou minim la acea vreme, cu 6,1 milioane de telespectatori. Spectacolul şi-a revenit în anul următor cu 7,4 milioane de telespectatori pentru CBS.

Ultima dată când gala Emmy a depăşit 10 milioane de telespectatori a fost în 2018, când a atras 10,2 milioane. Show-ul a avut 21,8 milioane de telespectatori în 2000, un nivel pe care este puţin probabil să îl mai atingă vreodată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.