Cineastul Francis Ford Coppola, trupa rock Grateful Dead, cântăreaţa şi compozitoarea Bonnie Raitt, trompetistul, pianistul şi compozitorul de jazz Arturo Sandoval şi Teatrul Apollo vor fi onoraţi la ediţia din acest an a premiilor John F. Kennedy Center, a anunţat joi instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apollo, un teatru istoric din cartierul Harlem din New York, este prima organizaţie care va fi recunoscută de centru, care de obicei onorează artişti sau grupuri în cadrul premiilor sale pentru realizările de o viaţă în domeniul artelor.

Localul, cunoscut pentru debutul unor artişti emblematici de culoare precum Ella Fitzgerald şi Billie Holiday, marchează anul acesta 90 de ani d ela înfiinţare.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

"Apollo ne-a ghidat pe noi şi lumea înainte prin descoperirea şi cultivarea talentului brut, modelând o identitate culturală unică care defineşte cultura americană şi astăzi", a declarat preşedintele Kennedy Center, Deborah F. Rutter.

Cea de-a 47-a gală anuală Kennedy Center Honors va avea loc în 8 decembrie la Opera House a centrului din Washington. La ceremonie participă de obicei preşedintele SUA şi prima doamnă. O gazdă pentru eveniment nu a fost anunţată.

Gala va fi transmisă de CBS în 23 decembrie şi va putea fi urmărită pe Paramount+ a doua zi, conform comunicatului de presă al centrului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.