France TV a încheiat un acord de producţie cu Fremantle pentru a difuza seria documentară BBC "Zelensky" (titlu provizoriu).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Seria documentară, produsă de Fremantle's 72 Films, este realizată în colaborare cu The Open University şi include interviuri atât cu liderul ucrainean, cât şi cu soţia acestuia, precum şi imagini de la faţa locului, în timp ce Ucraina luptă pentru a-şi menţine independenţa faţă de Rusia.

Potrivit Variety, filmul oferă o privire nefiltrată şi personală asupra transformării uimitoare a preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, de la comediant la erou de război emblematic", se arată în prezentare. "Docuseria examinează transformarea lui Zelenski din actor de comedie în comandant de război calculat, combinând cu artă abilităţile sale de interpret în discursurile sale şi monopolizând conversaţia din mass-media pentru a deveni unul dintre cei mai recunoscuţi lideri de pe planetă". 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Serialul în trei părţi va fi difuzat pe BBC Two şi iPlayer în Marea Britanie în această toamnă, în timp ce France Télévisions va lansa o versiune mai scurtă de 70 de minute ca parte a programului "Le Monde En Face" la sfârşitul acestui an pe France 5 şi france.tv.

David Glover este producător executiv pentru 72 Films, iar Michael Waldman regizează. Fremantle este reprezentantul drepturilor globale pentru acest serial.

"Este întotdeauna o plăcere să lucrăm cu echipele talentate de la France Télévisions şi cu colegii noştri de la 72 Films la un alt serial îndrăzneţ şi captivant", a declarat Al De Azpiazu, vicepreşedinte senior pentru distribuţie pentru Europa francofonă, Italia, Spania şi Portugalia la Fremantle. "Cu un acces incredibil, fiecare episod oferă o perspectivă profundă asupra călătoriei personale şi politice a lui Zelenski de la cei mai apropiaţi de el. La Fremantle, suntem dedicaţi să spunem poveşti puternice şi suntem încântaţi să o împărtăşim pe aceasta cu publicul din Franţa şi din întreaga lume". 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.