Editura Litera a lansat colecţia unică Biblioteca pentru copii ce cuprinde 100 de cărţi ale copilăriei, capodopere ale literaturii universale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Scriitorii clasici ai literaturii şi operele lor cele mai cunoscute şi mai îndrăgite, poveştile care au fascinat generaţii, revin în atenţia cititorilor mici şi mari deopotrivă, într-o ediţie de colecţie impresionantă, într-o manieră grafică impecabilă, spre a fi (re)citite şi păstrate în bibliotecă pentru generaţiile următoare. Colecţia are 100 de volume, disponibile prin abonament exclusiv pe site-ul Editurii Litera. 

Biblioteca pentru copii reuneşte autori de marcă şi personaje legendare şi cuprinde unele dintre cele mai faimoase poveşti din lume; volume aflate pe lista celor mai citite, traduse şi reeditate cărţi pentru copii; cea mai tradusă carte din lume după textele religioase (300 de traduceri oficiale, inclusiv în Braille) – "Micul prinţ" de Antoine de Saint-Exupéry; cărţi care nu au lipsit niciodată din librării; volume cu ecranizări celebre.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Fiecare volum este o bijuterie veritabilă, cu un design de poveste. Primele apariţii sunt "Micul prinţ" de Antoine de Saint-Exupéry, "Alice în Ţara Minunilor" de Lewis Caroll, "Vrăjitorul din Oz" de Frank Baum, "Cartea junglei" de Rudyard Kipling, "Alice în Ţara Oglinzii" de Lewis Carroll, "Crăiasa zăpezii" de Hans Christian Andersen, "Poveste de Crăciun" de Charles Dickens, "Aventurile lui Pinocchio" de Carlo Collodi, "Călătoriile lui Gulliver" de Jonathan Swift, "Grădina secretă" de Frances Hodgson Burnett.

Colecţia este deja disponibilă prin abonament pe litera.ro, în fiecare lună fiind livrate două volume cu transport gratuit oriunde în România. În plus, prima lună de abonare are preţ special iar abonaţii primesc cadouri chiar de la activarea abonamentului.

În premieră, Editura Litera a lansat şi opţiunea de abonament premium, care include avantaje suplimentare: o minunată lampă de noapte Micul Prinţ, cadou în valoare de 299 de lei lei împreună cu volumul 52 şi 10 cărţi din colecţia de lux Jules Verne, cadou în valoare de 399,90 lei, împreună cu vol. 100.

Încă din 17 septembrie, colecţia este disponibilă şi la chioşcurile de presă: primul volum, Micul prinţ de Antoine de Saint-Exupéry la preţ de lansare de 9,99 lei, următoarele volume la 39,99 lei.

Ambasadorul colecţiei, Marian Râlea - Magicianul Poveştilor, mărturiseşte: "Iubire, joacă şi poveste. Nu cunosc niciun copil care să nu aibă nevoie de aceste trei lucruri. Pentru mine, asta e magia, din aceste lucruri e făcută şi sunt onorat defaptul că intermediez călătoria aceasta frumoasă a unor poveşti în care generaţii diferite se joacă împreună. Îmi doresc ca ele să ajungă pe rafturile tuturor copiilor şi ca toţi să se împrietenească la cataramă cu Alice, cu Micul Prinţ, cu Dorothy, cu Gulliver, cu Mowgli. Un copil are nevoie de iubire. Are nevoie de libertate de visare. Are nevoie de o bibliotecă. Biblioteca pentru copii". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.