„Dincolo de tandreţe/ Beyond Caring”, piesa de succes a lui Alexander Zeldin, una dintre cele mai importante voci ale dramaturgiei contemporane, va avea premiera oficială la Sala „George Constantin” a Teatrului Nottara, la 20 septembrie, ora 19.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Pus în scenă de regizoarea Sânziana Stoican, spectacolul îi are în distribuţie pe: Diana Roman, Cristina Juncu, Laura Vasiliu, Dan Bordeianu şi Tudor Cucu-Dumitrescu. Scenografia este semnată de Valentin Vârlan.

Montată pe scene mari ale lumii, de la National Theatre din Londra, la Schaubühne, „Dincolo de tandreţe” aduce în prim-plan vieţile a cinci lucrători cu ora, care petrec împreună câteva ore din existenţa lor în schimbul de noapte dintr-o fabrică de prelucrat carnea. Primul text din „Trilogia Inegalităţilor”, piesa l-a propulsat pe britanicul Alexander Zeldin direct în prima linie a dramaturgiei europene.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Este povestea unor oameni obişnuiţi, acei oameni cu care ne întâlnim în autobuz, la metrou, la farmacie sau pe stradă şi pe lângă care trecem cel mai adesea cu indiferenţă. Aici, îi regăsim într-o poveste simplă şi profund umană, surprinşi într-o situaţie-limită, în care cu toţii se luptă cu ultimele resurse să supravieţuiască. Iar zbaterea lor, candoarea cu care se ţes relaţiile dintre ei, frumuseţea întâlnirii dintre gândurile lor doar pe jumătate rostite, ne fac să privim dincolo de aparenţe şi să descoperim nuanţele şi culorile vieţii.

„Dincolo de tandreţe multe sentimente şi dorinţe rămân nerostite, iar sufletele unor oameni singuri se întâlnesc în orele târzii ale nopţii. Spectacolul ne invită să-i cunoaştem pe aceşti oameni, să le acordăm atenţie, să contemplăm lupta lor pentru supravieţuire într-o societate contemporană care pe zi ce trece devine tot mai indiferentă. Cu toate acestea, uneori, singurătatea se spulberă pentru câteva clipe şi ne regăsim împreună, oameni – liberi de constrângerile date de poziţia socială, de nevoile materiale, de lipsa de perspectivă sau de umbrele trecutului. Spectacolul ne invită să privim acolo unde, poate, în graba zilelor noastre, nu mai considerăm că este necesar să privim - înăuntrul nostru”, afirmă regizoarea Sânziana Stoican.

Bilete la spectacol se găsesc pe site-ul www.nottara.ro şi la agenţia Teatrului Nottara (Bld. Magheru nr 20).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.