Unele dintre cele mai populare emisiuni de lifestyle şi serii de documentare criminalistice se vor regăsi din acest sezon în noua grilă AXN Spin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

AXN Spin, parte a Antenna Entertainment alături de posturile AXN, AXN Black şi AXN White, anunţă oficial o schimbare în formula canalului. Astfel, AXN Spin se repoziţionează într-un canal destinat publicului preponderent feminin, care va oferi în special programe de lifestyle şi seriale de crimă adevărată. În timpul zilei, telespectatorii vor putea urmări emisiuni de divertisment şi seara se vor delecta cu poveşti poliţiste pline de suspans, reconstituiri dramatice şi interviuri încărcate de emoţie. De la Curăţenie Generală, unde designeri iscusiţi vin cu reamenajări spectaculoase ale locuinţelor, şi Vânătorii de Case, care explorează proprietăţi de lux, până la Ucigaşul de lângă noi şi Cum l-am prins pe criminal, ce dezleagă mistere înfiorătoare din America, AXN Spin va oferi publicului român şansa unică de a-şi transforma întreaga zi într-un maraton de emoţii şi adrenalină.

În sezonul al patrulea din "Curăţenie Generală" Stacey Solomon şi echipa ei de experţi continuă să ajute familiile să-şi reorganizeze locuinţele şi să-şi transforme spaţiile de zi cu zi în adevărate sanctuare frumos amenajate. 

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

"Vânătorii de Case" din zonelor rurale canadiene prezintă proprietăţi diverse - de la cabane confortabile la imobile spaţioase, totul în timp ce potenţialii proprietari îşi caută un refugiu, departe de agitaţia oraşului.

De asemenea, în septembrie, AXN Spin propune emisiunea "Case de Vacanţă Însorite", unde publicul poate explora proprietăţi uimitoare din cele mai fermecătoare locuri din lume. 

Seara, publicul va pătrunde în unele dintre cele mai notorii anchete criminalistice, desluşind misterele din spatele infracţiunilor, în "Ucigaşul de lângă noi". Cu analize amănunţite, interviuri cu experţi şi dezvăluiri şocante, fiecare episod oferă o perspectivă cutremurătoare asupra lumii investigaţiilor criminale şi a luptei neîncetate pentru dreptate.

"Cum l-am prins pe criminal" va arăta munca de zi cu zi a unui detectiv care îi aduce pe criminali în faţa justiţiei. Telespectatorii vor auzi chiar de la poliţişti despre cazurile dificile care le-au definit cariera, prezentând abilitatea, determinarea şi uneori chiar norocul de care este nevoie pentru a prinde un criminal.

Un alt serial poliţist de top difuzat pe AXN Spin este "Ucigaşul din interior", care explorează, din punct de vedere psihologic, ce îi determină pe oamenii obişnuiţi să comită crime neaşteptate. Nu în ultimul rând, "Cum am supravieţuit criminalului în serie" va împărtăşi poveştile adevărate ale celor care s-au confruntat cu un asemenea criminal. Prin interviuri şi reconstituiri dramatice, serialul dezvăluie rezistenţa şi puterea supravieţuitorilor care au scăpat din mâinile infractorilor.

„Am transformat AXN Spin într-un canal de divertisment factual, unde telespectatorii noştri au ocazia să se bucure de emisiuni de lifestyle încântătoare, dar în egală măsură, şi de conţinut încărcat de adrenalină, în noile serii de documentare criminalistice. Suntem încântaţi să aducem o gamă atât de largă de emisiuni şi seriale noi, şi, totodată, să  oferim un conţinut unic şi mereu inovator pentru publicul nostru internaţional. Credem că aceste emisiuni vor oferi ceva nou şi interesant pentru toată lumea, fie că sunteţi în căutarea inspiraţiei, aventurii sau a unui mister palpitant. Noua strategie pentru întregul portofoliu AXN în România - inclusiv transformarea Spin - este un succes, după cum o arată creşterea de 29% faţă de anul trecut”,  a declarat Éva Kis-Bocz, Channel Director CEE Antenna Entertainment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.