Bucureştenii sunt invitaţi în Piaţa Amzei, în trei weekend-uri consecutive, 18-19 mai, 25-26 mai şi 1-2 iunie, la un program cu proiecţii de film, ateliere de film de animaţie pentru copii şi multe activităţi creative, recreative şi sportive. Evenimentele sunt organizate de Primăria Sectorului 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul activităţilor va fi în fiecare weekend, între orele 12.00 - 22.00. 

Copiii între 6-14 ani vor avea de ales între ateliere de desene animate cu creta, decupaj, sau tehnici prin care chiar ei vor deveni „personaje animate”. Ei vor colora şi decupa personaje din animaţii şi din natură sau animale pe care vor învăţa să le aducă la viaţă prin tehnici de animaţie. Atelierele sunt conduse de Nicoleta Miron, artistă de animaţie 2D, regizoare de film şi co-fondatoarea studioului de animaţie Scene06 Shot24.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Adolescenţii se pot implica în ateliere de street-art cu stencil-uri şi stickere, facilitate de Alexandru Ciubotariu, cunoscut în peisajul street art-ului sub numele de Pisica Pătrată, creator de benzi desenate şi fondator al proiectului Muzeul Benzii Desenate.

Seara vor fi proiectate filme de lungmetraj pentru toate vârstele, din selecţia Festivalului Animest. Vor fi mese de ping ping şi un atelier-supriză de graffiti. 

Intrarea la toate activităţile este liberă, mai multe detalii despre program în evenimentul de Facebook: https://fb.me/e/58liFrf84 şi site: https://www.animest.ro/amzei-animat

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.