Începând din 2 septembrie, emisiunea “WTFun” se întoarce la PROFM, de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00 cu multă voie bună şi o echipă pe măsură! Bianca, Bodonea şi Bogdan sunt pregătiţi să îi surprindă din nou pe toţi cei care vor să spună un mare “DA” distracţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ajuns la cel de-al treilea sezon, matinalul „What The Fun” devine rapid mai revigorant decât cafeaua de la prima oră. Cu un mix perfect de energie şi umor, WTFun promite să transforme dimineţile ascultătorilor în cel mai bun moment al zilei. Bianca, Bodonea şi Bogdan sunt gata să abordeze cele mai fierbinţi subiecte, să întâmpine invitaţii speciali şi să ofere premii cool în cele mai trăznite concursuri.

Ionuţ Bodonea este responsabil cu doza de comedie de care este nevoie pentru un start al zilei cu zâmbetul pe buze şi un chef nebun de viaţă. Între scrierea materialelor de stand-up, podcasturi şi momentele de relaxare alături de motanul său, Ionuţ găseşte mereu timp să aducă boost-ul de amuzament la PROFM. „Dacă aş fi un supererou, m-aş numi Super Încântat, pentru că îmi voi începe dimineţile împreună cu gaşca asta grozavă de ascultători PROFM, într-o formulă de zile mari, foarte mari, sper eu. Bianca Purcărea este o femeie cu multe talente, o actriţă de top şi extrem de expresivă, aşa că dimineţile noastre vor fi pline de fun. Şi, desigur, îl avem şi pe Bogdan Ciudoiu, cel mai cool tătic pe care îl cunosc (dacă prietenii mei cu copii citesc asta, să ştiţi că glumeam, voi sunteţi cei mai cool) şi un bun prieten de peste 18 ani. Iar alături de ei doi, avem şi o suită de invitaţi unu’ şi unu’, plus că eu voi aduce puţin stand-up, glume şi voie bună pentru că este esenţial să ne ţinem de plan. Cum care plan? Păi, an după an, punem fun-ul e pe primul plan”, a transmis Ionuţ.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Bianca Purcărea, solistă şi influencer cu un vibe fresh, vine cu carismă şi originalitate la PROFM. Cu intervenţii savuroase atât în online, cât şi on-air, Bianca promite dimineţi pline de spontaneitate. „Noua formulă este asemănătoare cu cea veche, doar că într-o variantă remixată şi remasterizată. Am mai colaborat cu Bogdan, iar Bogdan a lucrat cu Ionuţ, iar acum aducem toate aceste talente laolaltă şi adăugăm câte un trend captivant în mix, presărăm expresii noi şi virale şi obţinem un matinal cum radioul românesc nu a mai auzit de la BBBurebista încoace”, a declarat Bianca.

Bogdan Ciudoiu, cel care şi-a început cariera la PROFM  încă din anii de liceu, se reîntoarce în echipa matinală pentru al treilea an consecutiv, împărtăşind experienţa, entuziasmul şi pasiunea pentru radio. „Pentru mine, toamna vine de fiecare dată cu o senzaţie de anticipare şi emoţie pentru noul sezon. Anul acesta, toamna aduce şi noutăţi în formula matinalului PROFM! Fratele Drăcea pleacă în turneu prin toată ţara cu show-urile de stand-up, iar noi îl primim în echipă cu braţele deschise pe bunul nostru prieten Ionuţ Bodonea. Fun-ul o sa fie la el acasă, avem rubrici noi, concursuri nebune, învitaţi speciali, dar cel mai important, adunăm din nou gaşca de ascultători haioşi de care ne-a fost atât de dor în vacanţă! Ce să mai, abia aştept dimineaţa de luni, 2 Septembrie, ora 7 fix! Bianca, Bodonea şi Bogdan vă întâmpină cu FUN-ul pe primul plan!”, a povestit şi Bogdan despre noul sezon.

Începând din 2 septembrie, publicul este invitat să nu rateze întâlnirea cu distracţia la PROFM, locul unde sloganul emisiunii de dimineaţă rezumă perfect starea de spirit: “An după an, cu fun-ul pe primul plan!”.

PROFM este, din numeroase puncte de vedere, OPEN RADIO. Pentru matinali, umorul este ingredientul cheie al dimineţilor, care aduce buna dispoziţie tuturor oamenilor deschişi, cu spirit tânăr, indiferent de vârstă, aşa cum au fost mereu ascultătorii PROFM.

Despre PROFM                                                                                                                                                              

PROFM, cea mai longevivă staţie radio din România, face parte din portofoliul DIGI din 2015. Grupul mai deţine posturile radio Digi FM, Chill FM, Digi24 FM şi Dance FM şi televiziunile Digi24, Digi 4K, Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, televiziunea Film Now (pay-tv), posturile documentare Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Music Channel şi Hit Music.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.