PSD solicită conducerii USR să înceteze imediat campania de dezinformare privind recalcularea pensiilor, care induce panică şi îngrijorări neîntemeiate în rândul pensionarilor!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Înainte de a ataca reforma care elimină inechităţile dintre pensionari şi majorează 3,8 milioane de pensii, USR trebuie să îşi ceară scuze faţă de toţi seniorii României pentru tentativa cinică de a le îngheţa veniturile timp de o jumătate de secol!

Demagogii de la USR critică faptul că există şi pensii ce rămân la aceeaşi valoare în urma recalculării, după ce chiar ei au scris în PNRR ca pensiile să fie plafonate la 9,4% din PIB, adică îngheţarea veniturilor TUTUROR pensionarilor până în 2070!

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Din fericire, PSD a convins Comisia Europeană să elimine această aberaţie din PNRR.

Este revoltătoare ipocrizia demagogilor USR care se erijează, în prezent, în apărători ai pensionarilor încadraţi în condiţii deosebite sau speciale de muncă, deşi tot ei scriau în PNRR că diferenţierea acestor „tipuri de muncă” conduce la „destabilizare bugetară şi la probleme majore în asigurarea sustenabilităţii financiare a obligaţiilor bugetare”.

Mai gravă decât ipocrizia celor de la USR este campania de dezinformare pe care acest partid toxic o întreţine în ultimele zile în privinţa recalculării pensiilor, cu scopul vădit de a obţine puncte electorale. Din perfidie sau pur şi simplu din nerozie, demagogii USR amestecă cifre şi concepte, fără a le înţelege sensul, având obiectivul precis de a induce panică şi îngrijorare în rândul pensionarilor.

Pentru corecta informare a pensionarilor, iată principalele dezinformări lansate de USR în chestiunea recalculării pensiilor şi adevărul ce trebuie cunoscut de pensionari:

Aceste confuzii grave arată că demagogii USR nici măcar nu înţeleg Legea pensiilor pe care o critică!

Şi, în realitate, NU le pasă de viitorul pensionarilor, după cum s-a văzut când au fost la guvernare şi au îngheţat punctul de pensie. ZERO Lei, atât au valorat seniorii României pentru demagogii USR!

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.