În 2024, Park4fly, un jucator important al pieţei de parcare pe termen lung de la Aeroportul Otopeni, a anunţat extinderea capacităţii la 1100 de locuri de parcare. Această creştere semnificativă vine în întâmpinarea cererii tot mai mari pentru servicii de parcare de înaltă calitate şi confirma angajamentul companiei faţă de satisfacţia clienţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În plus, Park4fly estimeaza o cifră de afaceri de 1.000.000 EUR în anul 2025 şi au planuri de a instala 10 staţii de încărcare electrică şi de a amenaja o parte a parcării cu panouri fotovoltaice pentru a genera energie verde.

Nu în ultimul rând, in anul 2025 park4fly intenţionează să se extindă şi pe alte aeroporturi din ţară, precum Cluj, Iaşi, Bacău şi Timişoara, unde modelul de afaceri va fi francizat.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Prin ce se remarca Park4fly:

Evoluţie şi expansiune continuă

De la deschiderea în 2017 cu doar 130 de locuri de parcare, site-ul Park4fly ne bucură cu faptul că parcarea a crescut exponenţial, 5 shuttle-uri disponibile nonstop şi o echipă de 18 angajati dedicati. Pe lângă serviciile de parcare, compania oferă şi servicii suplimentare, cum ar fi spălare şi detailing auto, VIP Shuttle şi servicii de reparaţii auto la cerere.

Transfer rapid şi eficient

Unul dintre punctele forte ale Park4fly este rapiditatea transferului la şi de la Aeroportul Otopeni. Cu 5 microbuze disponibile 24/7, timpul mediu de transfer este de doar 6 minute. Acest serviciu prompt asigură călătorilor o experienţă fără stres, permiţându-le să ajungă la terminalul Plecări in scurt timp.

Booking online simplu şi convenabil

Park4fly pune la dispoziţia clienţilor un serviciu de rezervare online care durează cel mult 2 minute. Integrat cu 24pay, sistemul de rezervare este rapid şi sigur, iar clienţii beneficiază de un extra-discount de 10% pentru plăţile efectuate exclusiv online.

Preţuri competitive

Cu toate ca piata este competitiva si apar tot mai multe parcari long term, calitatea serviciilor, seriozitatea, preturile competitive ofera pentru Park4fly avantajul de a ramane lideri absoluti pe piata de long term parking de la aeroportul Otopeni.

Park4Fly se mândreşte cu preturi competitive, oferind tarife care pot ajunge chiar şi la 9,9 lei/zi. În plus, pentru parcările pe termen lung, clienţii pot solicita o ofertă personalizată şi beneficia de discounturi considerabile pentru perioade de staţionare mai mari de 30 de zile. Eventualele prelungiri ale perioadei de parcare pot fi realizate cu uşurinţă prin link de plată la distanţă sau prin ordin de plată.

Siguranţă şi servicii de înaltă calitate

Siguranţa vehiculelor este o prioritate pentru Park4fly, care asigură supraveghere video non-stop şi condiţii de parcare optime. Transferul gratuit la Aeroportul Otopeni şi serviciile de VIP Shuttle sunt doar câteva dintre facilităţile oferite pentru a asigura confortul şi liniştea clienţilor. Recenziile pozitive primite reflectă calitatea superioară a serviciilor oferite şi satisfacţia clienţilor.

Park4fly continuă să se extindă, oferind clienţilor săi servicii de parcare de înaltă calitate si rapiditate în transfer. Cu o capacitate extinsă şi planuri ambiţioase pentru viitor, Park4fly rămâne soluţia ideală pentru toţi cei care călătoresc de pe  Aeroportul Otopeni şi caută o parcare sigură, convenabilă şi eficientă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.