Aparuta si savurata mai intai in regiunile sarace din sudul Italiei, pizza a cucerit repede intreaga lume, astfel ca astazi este unul dintre felurile de mancare care pot fi gasite, sub diferite forme, pe toate continentele. Legenda spune ca ar fi fost apreciata si de capete incoronate, precum regina Margherita, dupa care s-ar fi dat si numele acestui sortiment de pizza, iar astazi este preferata copiilor si a multor adulti.
Prin urmare, deschiderea unei pizzerii este una dintre cele mai bune idei de afaceri, cu sanse mari de a face profit. Cum se obisnuieste ca acest fel de mancare sa fie comandat acasa, afacerea nu va fi afectata serios nici de eventuale restrictii sau masuri de carantinare.
Pentru ca preparatul specific italian sa fie delicios si apreciat de clienti, veti avea nevoie de diferite echipamente specifice, dintre care cel mai important este un cuptor pizza. Alaturi de acesta, sunt necesare si hote, palete, site, tavi, portionatoare si alte accesorii.
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Cum alegeti un cuptor pentru pizza?
Atunci cand faceti o astfel de achizitie, este nevoie sa fiti atent la o serie de amanunte care se pot dovedi foarte importante. Conteaza, in luarea deciziei, spatiul pe care il aveti la dispozitie, bugetul rezervat pentru acest echipament, tipul de combustibil pe care doriti sa il folositi si gustul pe care vreti sa il aiba pizza pe care o veti oferi clientilor.
In ceea ce priveste tipul de combustibil, trebuie stiut faptul ca numerosi clienti apreciaza in mod special gustul, mirosul si aspectul unei pizza pregatite intr-un cuptor pe lemne.
Este drept, acesta este, in acelasi timp, mai pretentios in comparatie cu un cuptor pentru pizza alimentat cu alt tip de combustibil. Se consuma o cantitate destul de mare de lemne, pentru a caror depozitare veti avea nevoie de spatiu suplimentar. De asemenea, este nevoie de mai mult timp pana cand cuptorul ajunge la temperatura potrivita pentru coacere.
Insa exista suficienti patroni si administratori de pizzerie care sunt de parere ca eforturile si investitia sunt deplin meritate. In magazinul online Fresco.ro gasiti 8 modele care functioneaza cu combustibil fosil, la preturi cuprinse intre 17 054 si 32 794 de lei.
Un cuptor electric se incalzeste mai repede, este mai simplu de manevrat si, in general, mai ieftin. De asemenea, puteti sa alegeti dintr-o varietate mai mare de modele. Fresco Expert va pune la dispozitie nu mai putin de 35 de variante, la preturi care pornesc de la 1 793 de lei si ajung la 71 126 de lei pentru un cuptor pentru pizza tip tunel.
Exista, de asemenea, varianta de a alege un echipament cu alimentare pe gaz, care prezinta aceleasi avantaje ca si versiunea pe curent electric. Cele 10 modele disponibile in acest moment in magazinul online Fresco.ro au preturi care pornesc de la 9 694 de lei si ajung la 79 809 lei pentru un cuptor pizza tip tunel, cu o capacitate impresionanta, de 300 de pizza pe ora.
Pentru ca totul sa mearga bine, veti avea apoi nevoie si de mese pentru preparare, de malaxoare, hote, razatoare pentru cascaval, tavi, palete, site sau instrumente pentru strapungerea aluatului. Toate aceste produse sunt oferite de Fresco Expert, firma care sprijina excelenta in bucatariile romanesti de peste un sfert de secol!
Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.