Organizarea reprezinta un aspect esential in cadrul oricarei firme. De aceea, un vestiar metalic este necesar pentru depozitarea obiectelor, instrumentelor si echipamentelor de lucru. Iata ce model sa alegi, in functie de situatie!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cu perete despartitor

Acest model este potrivit in cadrul companiilor care utilizeaza uniforme si il poti recunoaste datorita faptului ca are usile separate in partea frontala. In interiorul acestora sunt doua spatii, pentru hainele normale si cele de schimb. Sunt prezente si umerase, alaturi de un raft suplimentar pentru bagaj in partea superioara. De asemenea, pe usa exista un suport pentru umbrela si un vas de colectare a apei.

Compartimentat si cu bancuta

Dupa cum sugereaza si denumirea, acesta este un vestiar metalic prevazut cu o banca de sezut din metal sau blat laminat. Datorita constructiei sale, acesta este ideal in orice sala de fitness. De asemenea, poate fi folosit si in fabrici sau ateliere auto. Picioarele sunt din plastic si au lungimea de 100mm, iar rolul acestora este de a proteja podeaua.

Evenimente

5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

In acelasi timp, picioarele vestiarului iti permit sa cureti spatiul din partea inferioara mai usor. Unele modele pot avea pana la 20 de usi, care sunt ranforsate si dotate cu gauri de ventilatie in partea superioara. Acest lucru permite patrunderea aerului si impiedica formarea bacteriilor pe haine.

Vestiar de tip dulap casetat

Acest vestiar metalic este ideal in institutiile de invatamant, deoarece permite pastrarea in siguranta a ghiozdanelor si a materialelor didactice. Se poate achizitiona si pentru o companie cu multi angajati.

Dimensiunile sale ajung pana la 1050x500x1800 mm, fiind un model care dispune de multe compartimente. Astfel, acesta faciliteaza accesul pentru un numar ridicat de persoane. Structura exterioara este realizata din tabla de otel profilata si are grosimea de 0,6mm. Vopseaua poate fi ignifuga si anticoroziva, ceea ce inseamna ca rezista la contactul cu focul si previne aparitia ruginei.

Tine cont de dotarile suplimentare

Daca un vestiar metalic obisnuit nu iti indeplineste toate asteptarile, exista si modele cu optiuni extra. Acestea au adesea un sistem de inchidere diferit de cel clasic. Spre exemplu, se poate folosi o moneda, cifru electronic sau inchiderea in trei puncte.

O alta optiune este manerul antiefractie sau cel cu inchidere din doua miscari. Unele vestiare contin si o cheie Master, care permite deschiderea tuturor usilor si te ajuta sa treci peste incidente.

Opteaza pentru un model deja asamblat

Montajul este un proces dificil si necesita anumite cunostinte si ustensile pentru a putea fi efectuat in mod corespunzator. Sunt sanse mari sa deteriorezi materialul, mai ales daca metalul este unul subtire. Pentru a evita aceasta problema, achizitioneaza un model deja asamblat. Un alt lucru pe care-l poti face este sa apelezi la o persoana specializata in domeniu.

De unde sa cumperi un vestiar metalic?

Mobilierul din metal este o investitie pe care orice antreprenor ar trebui sa o ia in calcul. Acesta permite angajatilor sa-si schimbe uniformele de lucru si sa-si pastreze bunurile personale in siguranta.

Alegerea modelului potrivit reprezinta, insa, o adevarata provocare, deoarece fiecare vestiar este construit cu alt scop. Urmeaza sfaturile de mai sus si vei putea lua o decizie mai usor! Consulta si oferta OfficeClass.ro pentru a descoperi cele mai bune piese de mobilier pentru biroul tau!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.