Vremea s-a încălzit aşa că tot mai mulţi căutăm să petrecem timp afară, la soare, la aer curat, în dimineţi plăcute şi seri lungi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iar dacă ai o grădină, balcon, spaţiu verde în care să te răsfeţi, iată cum să îl poţi amenaja cât mai confortabil şi frumos- potrivit specialiştilor.

Mobilier cu sfoară şi noduri

Pare să fie în topul preferinţelor vara aceasta- fiind o alegere versatilă- uşor de asortat. Asta înseamnă că poţi asorta cu măsuţe, fotolii sau canapele de alte tipuri sau chiar cu o casuta de gradina sau alte aranjamente cu scop decorativ. Astfel că dacă te plictiseşti de un anume decor, poţi adăuga alte culori, elemente de lemn sau metal şi cam orice tip de material îţi place. Alegerile multor persoane sunt asocierea cu lemnul natural, în nuanţe rustice. Dacă preferi un ton urban sau modern- poţi asocia culoarea gri cu elemente metalice. Poate fi elegant, relaxant sau luxuriant.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Fotolii şi canapele confortabile

Ratanul este materialul preferat atât pentru terase cât şi pentru grădină, este confortabil şi comod, fără găuri în buget. Pe care- deşi este o alegere neutră o poţi asorta aproape cu orice, inclusiv cu elemente vintage, clasice sau elemente utile cum ar fi o lada depozitare gradina. Cu un astfel de aranjament- poţi fi sigur că poţi găzdui familia, prietenii, pe tine la o cafea într-o dimineaţă liberă şi un pahar de vin în serile calde şi lungi. În perioada caldă acest spaţiu poate fi centrul petrecerilor, reuniunilor, grătarelor şi prânzurilor de duminică.

Materiale de calitate şi rezistente

Un trend al ultimilor ani care încă este prezent este alegerea materialelor rezistente, care nu necesită reparaţii sau înlocuire periodică. Astfel că indiferent de intemperii, mobilierul rezistă pe toată perioada verii şi chiar restul anului.

Fără compromis asupra confortului

La fel cum piesele de interior au accentul pe confort şi relaxare, spaţiile exterioare ar trebui să fie o extensie a celor interioare. Astfel încât să poţi petrece ore în şir în spaţiile exterioare, fără să simţi neplăceri sau disconfort. Aşa că dacă îţi place mobilierul de interior luxuriant, cu canapele confortabile, deosebite, cu mult spaţiu în care să te desfăşori- dă-ţi voie să implementezi asta şi în mobilierul de interior. Poate că foloseşti acest spaţiu ca birou sau îţi place să lucrezi acolo sau sa îţi desfăşori activitatea. Aşa că asigură-te că e confortabil şi pe gustul tău.

Variante sustenabile

Peste tot întâlnim această preocupare pentru sustenabilitate, mobilier prietenos cu mediul şi cu impact cât mai redus asupra planetei. Consumerismul devine mai descurajat inclusiv în domeniul designului interior. Aşa că se încurajează mult re-utilizarea pieselor, sau lemnul vechi re-folosit care are viaţă lungă. În plus majoritatea materialelor sunt frumoase şi rezistente. O astfel de piesă poate rezista pentru mulţi ani, oferind frumuseţe şi longevitate.

Dacă eşti suficient de norocos încât să ai un astfel de spaţiu oricât de mic sau de mare- în primul rând eşti norocos. În al doilea rând în funcţie de spaţiul disponibil şi preferinţele tale- poţi alege din numeroase variante, încât să te relaxezi şi să te bucuri la maxim de toate opţiunile şi de relaxarea care vine odată cu acestea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.