Europarlamentarul PNL Virgil Popescu a declarat, marţi, despre rămânerea PNL la guvernare, după rupererea coaliţiei, că alternativa este haos şi electoratul PNL înţelege acest lucru. El a precizat că tot timpul a dorit o coaliţie de dreapta şi speră ca după alegeri să se poată contura o astfel de majoritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Alternativa ar fi haos şi acest electorat care este un electorat care înţelege, va înţelege, pentru că alternativa este haos. Iar haos în România, când România a fost şi rămâne cea mai stabilă ţară, cu război la frontieră, cred că nu este alternativă”, a declarat Virgil Popescu în emisiunea România Politică de la Prima News, despre decizia PNL de a rămâne la guvernare, deşi coaliţia s-a rupt şi impactul asupra electoratului PNL.

El a precizat că îşi doreşte o coaliţie de dreapta. ”Tot timpul am dorit o coaliţie de dreapta, tot timpul mi-am dorit să guvernăm într-un guvern de dreapta. Am încercat acest guvern cu USR, sper ca în urma alegerilor parlamentare, să ne numărăm şi dreapta să poată să facă o guvernare”, a completat europarlamentarul PNL.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Virgil Popescu a explicat că PNL este cel mai mare partid de dreapta şi va lansa în perioada următoare programul de guvernare, la care a lucrat şi el.

Despre un premier PNL, Virgil Popescu a spus că ştie colegi foarte calificaţi pentru această funcţie. El s-a referit la Ilie Bolojan, arătând că ”este probabil unul dintre cele cele cinci nume la care preşedintele PNL Nicolae Ciucă s-a gândit în privinţa premierului”, arătând că acesta este un administrator de excepţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.