Zinédine Zidane a recunoscut, într-un interviu acordat publicaţiei Carré, că îi lipseşte să antreneze. Dar legendarul francez nu a uitat toate aspectele negative ale meseriei şi rămâne cumpătat. relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt ocupat în alt mod. Chiar dacă viaţa de zi cu zi ca antrenor este incitantă. Am luat o pauză care a devenit o pauză mare. Dar îmi lipseşte din când în când", a spus Zidane.

El a vorbit pe larg despre relaţia sa cu Marsilia, unde s-a născut. "Pentru mine, Marsilia este capitala fotbalului şi chiar a sportului", a spus fostul fotbalist. "Mulţi sportivi au ieşit din această regiune. De aceea, ne-am dori să vedem mai mulţi jucători din Marsilia la OM, veniţi din cartiere".

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Şi încă regretă că nu a jucat niciodată pentru Marseille. "Aşa s-a întâmplat, nu am făcut-o eu, dar Marseille este mereu în inima mea. De la vârsta de 11 la 14 ani, am fost la Stade Velodrome. Obişnuiam să mă duc la peluza nord şi să stau sub tabela de marcaj. În orice caz, nimeni nu-mi va lua asta". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.