Sportiva Mădălina Amăistroaie a fost eliminată, sâmbătă, în optimile de finală ale probei individuale din cadrul competiţiei olimpice de tir cu arcul de la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mădălina Amăistroaie a fost învinsă de sportiva sud-coreeană Suhyeon Nam, scor 6-2.

În vârstă de 21 de ano, Amăistroaie le-a învins în primele două tururi pe Mikaella Moshe (Israel), cu 7-1, şi pe Chiara Rebagliati (Italia), cu 7-3.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Este un rezultat care reflect progresul pe care l-a făcut Mădălina. Coreeanca pe care a întâlnit-o este una dintre cele mai bune din lume şi după părerea mea va câştiga titlul olimpic. Important este că Mădălina s-a bătut de la egal la egal cu o adversară atât de valoroasă şi dacă era un pic mai concentrată cred că putea chiar s-o bată. Şi vântul a fost un pic deranjant, iar la câteva puncte a contat. Dacă ar fi câştigat acest meci Mădălina ar fi putut fi pe podium. Dar este tânără, are doar 21 de ani şi cu muncă şi susţinere poate să obţină rezultate mai valoroase.Locul 9 este un rezultat care ne ambiţionează şi ne motivează pentru competiţiile viitoare!”, a declarat la finalul partidei antrenorul Viorel Habia

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.