Aleksandar Vucic, preşedintele Serbiei, a anunţat miercuri că la Belgrad se va construi un muzeu dedicat carierei tenismanului sârb Novak Djokovici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Tocmai am avut primele discuţii despre construcţia Muzeului Novak Djokovic, care va fi o atracţie pentru oraş. Vom avea grijă să arătăm ce a făcut Djokovic pentru ţara noastră, atrăgând în acelaşi timp turişti”, a explicat Aleksandar Vucic. Conform unor oficiali sârbi, inaugurarea muzeului ar fi programată în anul 2027.

Novak Djokovici a câştigat aurul olimpic în turneul de simplu, la Paris 2024, acest trofeu adăugându-se celor 24 de Grand Slem-uri cucerite în carieră, precum şi trofeului Cupei Davis, obţinut în 2010, cu echipa Serbiei.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

La Manacor, pe insula Mallorca, există un muzeu dedicat lui Rafael Nadal, iar la Encinitas, în California, se află un muzeu dedicat fostului jucător american Bobby Riggs.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.