Doi concurenţi, un britanic şi un mexican, au murit joi în timp ce participau la Campionatele Mondiale de triatlon de la Torremolinos, în sudul Spaniei, au anunţat organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Cu profundă tristeţe vă informăm că doi participanţi (un mexican şi un britanic) au murit în timpul Campionatelor Mondiale" de la Torremolinos, în apropiere de Malaga", a anunţat World Triathlon, federaţia care organizează evenimentul. "Le transmitem cele mai sincere condoleanţe familiilor, prietenilor lor, federaţiilor naţionale şi întregii familii a triatlonului", a adăugat forul.

Într-un scurt comunicat, Federaţia Britanică de Triatlon a confirmat decesul unuia dintre sportivii săi, fără a oferi alte detalii. Potrivit cotidianului local Malaga hoy, cele două persoane care au murit aveau 57 şi 79 de ani şi participau la eveniment la categoria „veterani”.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Ambele au murit în urma unui stop cardiac în timpul cursei, a adăugat cotidianul.

Potrivit Federaţiei Spaniole de Triatlon, 5.500 de sportivi participă până duminică la aceste campionate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.