Clubul SCM Râmnicu Vâlcea anunţă, miercuri, decesul jucătoarei ucrainene Iryna Glibko şi transmite un mesaj emoţionant de condoleanţe. Iryna Glybko avea doar 34 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Cu inimile îndurerate, anunţăm trecerea în nefiinţă a unei sportive excepţionale, Iryna Glibko. Un adevărat lider pe teren şi un suflet special în afara lui, Iryna a fost un exemplu de devotament, pasiune şi profesionalism pentru toti cei care au interacţionat cu ea. Prin felul său de a fi, dar şi prin dăruirea sa, a lăsat o amprentă de neşters în amintirile tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaşte, ori de a lucra alături de ea.

Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea este profund recunoscătoar pentru toate momentele în care Iryna a fost alături de noi, pentru fiecare gol marcat şi pentru fiecare zâmbet adus pe chipurile suporterilor roş-albaştri. Pierderea ei lasă un gol imens în inimile noastre, dar şi în comunitatea handbalistică.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia ei şi către toţi cei dragi ei în aceste momente dificile. Iryna, vei rămâne mereu în inimile noastre! Odihneşte-te în pace!”, este mesajul de miercuri al SCM Rm. Vâlcea.

În vârstă de 34 de ani, Iryna Glibko a jucat în Liga Naţională din 2012. Cu CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea a devenit campioană naţională, iar celelalte echipe la care a jucat au fost Danubius Galaţi şi HCM Roman.

Iryna Glibko a fost şi componentă a naţionalei Ucrainei. La SCM Râmnicu Vâlcea a jucat din 2017 şi până în vara acestui an. Clubul nu a dat informaţii despre cauza decesului său.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.