Fără meciuri disputate după Jocurile Olimpice de la Paris 2024, Rafael Nadal va juca în echipa Spaniei în faza finală a Cupei Davis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Rafael Nadal a pierdut categoric în iulie, la Paris, meciul din turul al doilea al Jocurilor Olimpice disputat împotriva lui Novak Djokovici. Campionul sârb s-a impus cu  6-1, 6-4 şi l-a eliminat pe Nadal, cucerind ulterior titlul olimpic la simplu.

Rafael Nadal s-a retras apoi de la US Open, ultimul Grand Slam al sezonului, şi a renunţat şi la Cupa Laver. Dar spaniolulul în vârstă de 38 de ani nu a renunţat, iar acum se află în echipa Spaniei, calificată în optimile de finală ale Cupei Davis. Căpitanul David Ferrer a convocat cinci jucători, Nadal aflându-se pe o listă alături de Carlos Alcaraz, Roberto Bautista Agut, Pablo Carreno Busta şi Marcel Granollers.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Faza finală a Cupei Davis se va desfăşura la Malaga, în Spania, în perioada 19-24 noiembrie, iar Spania va înfrunta Ţările de Jos, în  sferturile competiţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.