Jucătoarea cehă de tenis Marketa Vondrousova, locul 18 mondial şi vicecampioană olimpică la Tokyo în 2021, a anunţat, luni, că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Forţată să se retragă în timpul unui meci la Berlin după o căzătură  în urmă cu o lună, învinsă în primul tur la Wimbledon în urmă cu trei săptămâni, când era deţinătoarea titlului, Marketa Vondrousova s-a retras luni de la Jocurile de la Paris din cauza unei accidentări la mână.

”Îmi pare foarte rău, dar din motive de sănătate nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Paris. Am sperat până în ultimul moment că voi putea participa, cel puţin la dublu, dar problemele mele la mână nu mă vor lăsa intru pe teren. Acum mă voi concentra pe a fi în formă pentru US Open (26 august-8 septembrie) şi le voi ţine pumnii tuturor sportivilor cehi din Franţa”, a scris ea pe contul său de Instagram.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.