Olandezul Erik ten Hag şi-a prelungit contractul de antrenor cu Manchester United până în 2026, a anunţat, joi, clubul din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Olandezul a fost pe punctul de a fi demis după ce Diavolii Roşii au terminat pe locul 8 în campionart, cel mai slab rezultat de la începutul erei Premier League în 1992.

Dar taehnicianul în vârstă de 54 de ani a fost salvat de victoria cu 2-1 a lui Manchester United cu Manchester City pe Wembley în luna mai.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Cu toate acestea, Jim Ratcliffe, acţionar al Manchester United, s-a întâlnit cu mai mulţi potenţiali pretendenţi şi înlocuitori, printre care foştii antrenori de la PSG Thomas Tuchel (50 de ani) şi Mauricio Pochettino (52 de ani), dar şi Thomas Frank (50 de ani), Roberto De Zerbi (45 de ani), care a optat pentru OM, şi chiar Gareth Southgate (53 de ani), actualul selecţioner al Angliei.

Erik ten Hag a venit la United în 2022 şi avea contract până în 2025.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.