Echipa FCU Craiova a pierdut duminică, pe teren propriu, scor 1-3, cu FC Hermannstadt, şi a retrogradat în liga secundă. Fanii craioveni au aruncat cu scaune pe teren, întrerupând meciul pentru mai multe minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oţelul Galaţi - FC Botoşani 2-0

Cum toate meciurile urmau să ia startul la aceeaşi oră, probleme cu nocturna de la Galaţi au dat emoţii, dar lucrurile s-au rezolvat în timp util şi etapa decisivă pentru stabilirea retrogradatelor din Superligă a început fără probleme. Primul gol a fost marcat de Oţelul, la Galaţi, în meciul cu FC Botoşani, Gaitan deschizând scorul în minutul 12. Deşi au avut un gol anulat, în minutul 37, gălăţenii au făcut 2-0, Rusevic marcând printre picioarele portarului oaspete. Gazdele au mai avut un gol anulat, în minutul 90+1 şi partida s-a încheiat cu victoria Oţelului, 2-0 cu FC Botoşani.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Dinamo – UTA Arad 2-0

Pe stadionul Arcul de Triumf, Dinamo a înscris în minutul 14, când Amzăr a centrat excelent şi Abdallah, jucătorul căruia i s-a redus suspendarea, a marcat al cincilea gol stagional pentru Dinamo. După numai patru minute Patriche a reluat din careu în plasă, după un corner executat de Amzăr. Din minutul 10 arădenii au rămas în zece, după eliminarea lui Ezekiel, iar pe final de meci a fost eliminat şi dinamovistul Patriche, dar Dinamo a marcat şi va merge la baraj.

FC Voluntari – Universitatea Cluj 0-1

Universitatea Cluj a marcat la Voluntari dintr-un penalti transformat de Dan Nistor, în minutul 18 şi s-a impus cu 1-0, ilfovenii retrogradând în liga secundă.

FCU Craiova – FC Hermannstadt 1-3

La Craiova, Hermannstadt a înscris, dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid, iar imediat după pauză, Blănuţă a deschis scorul şi FCU Craiova conducea cu 1-0. Sibienii au întors însă scorul în numai patru minute. Sota Mino a egalat în minutul 55, iar Gabi Iancu a adus oaspeţii în avantaj în minutul 59. Acelaşi jucător a înscris pentru 3-1 în minutul 82. După gol, fanii olteni au rupt scaune din tribune şi le-au aruncat pe teren, iar meciul a fost întrerupt câteva minute. Jandarmii au fost pregătiţi să intervină, însă arbitrul Marian Barbu a decis să trimită jucătorii la vestiare, relând meciul după minute bune. Hermannstadt s-a impus cu 3-1 şi oltenii se duc în Liga 2.

Politehnica Iaşi – Petrolul 2-0

Ieşenii au marcat târziu, dar după ce Itu a deschis scorul în minutul 68, Bettaieb a înscris şi el un minut mai târziu, pentru 2-0, care a fost şi scorul final din meciul Poli Iaşi – Petrolul.

În clasament, UTA a terminat pe primul loc din play-out, cu 37 de puncte, urmată de Oţelul (36 p), Hermannstadt (34 p), U Cluj (33 p), Petrolul (29 p), Poli Iaşi (27 p), FC Botoşani (25 p), Dinamo (27 p), FC Voluntari (24 p) şi FCU Craiova (22 p).

FC Voluntari şi FCU Craiova au retrogradat, iar FC Botoşani şi Dinamo vor juca la baraj cu locurile 3/4 din Liga 2. FC Botoşani va întâlni CS Mioveni, iar Dinamo va juca împotriva AFK Csikszereda.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.