Echipa Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a doua din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Galaţi, gazdele au avut prima ocazie, în minutul 6, când Jonathan Cisse a reluat cu o lovitură de cap la cornerul lui Cisotti, însă mingea s-a dus direct în braţele lui Buzbuchi. Constănţenii au replicat cu ocazia lui Rivaldinho, din minutul 20, apoi Grameni a şutat de la marginea careului, în minutul 29, însă portarul Iustin Popescu a respins şi la pauză s-a intrat cu 0-0.

În minutul 58 Narek Grigoryan a înscris pentru Farul, însă balonul ieşise în afara terenului, şi golul a fost anulat. După numai un minut, acelaşi Grigoryan a trimis în bara transversală. Constănţenii au mai avut o bară în minutul 72, prin Dan Sîrbu, iar Radaslavescu a ratat în minutul 77 şi meciul s-a încheiat 0-0.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Oţelul are 4 puncte şi este pe locul 6, în timp ce Farul rămâne singura echipă din Superligă care nu a marcat în două etape. Constănţenii sunt pe locul 12, cu un singur punct.

OŢELUL GALAŢI: I. Popescu - Adăscăliţei, J. Cisse, Stefanovic, A. Rus (A. Hofman 46; Farcaş 90) - Cisotti, Zivulic, Joao Lameira – Maciel (S. Teles 65), A. Pop (Juric 90), Djuric (Zhelev 46). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

FARUL: Buzbuchi – Sîrbu (Radaslavescu 74), M. Popescu, Gustavo Marins, Cr. Ganea - Vînă, Queiros (V. Dican 74), Grameni (Dănuleasa 74) - G. Iancu (Doicaru 85), Rivaldinho (A. Ciobanu 26), N. Grigoryan. ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: J. Cisse 90+2

Arbitri: Radu Petrescu – Mircea Mihail Grigoriu, Ionuţ Traian Neacşu – Andrei Antonie

Arbitri VAR: Ionuţ Coza – Imre-Laszlo Bucsi

Observator: Andrei Ioniţă

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.