Fostul lider WTA Simona Halep a declarat că în perioada în care a fost suspendată a văzut la televizor cel mult opt sau zece meciuri. Ea a vrut să meargă la un meci al italianului Jannik Sinner, la Paris, dar nu a putut deoarece, fiind suspendată, nu avea acces, informează welovetennis.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Site-ul francez notează că de la US Open 2022, când a fost depistată pozitiv la un test antidoping, Simona Halep a trecut printr-un calvar. Calvarul s-a încheiat în urmă cu câteva luni, când Tribunalul de Arbitraj Sportiv a redus suspendarea româncei de la 4 ani la 9 luni, permiţându-i să revină în circuit.

Dar pentru fostul număr 1 mondial, aceste luni lungi departe de terenuri au fost traumatizante din multe puncte de vedere. Ea a avut chiar interdicţie atunci când a vrut să meargă să vadă meciuri, ceea ce a afectat-o foarte mult.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

"Am vrut să merg la Paris Bercy să îl văd pe Sinner, dar nu am putut. Ce am făcut rău ca să nu pot merge la un meci? A fost prea mult, după părerea mea. Nu m-am uitat prea mult la tenis... Pentru că era prea dureros să ştiu că sunt suspendată şi că nu pot să joc sau să mă uit la meciuri din tribună. Mi-am spus că nu mă voi uita la televizor. Cred că am urmărit maxim 8 sau 10 meciuri în doi ani”, a declarat Halep.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.