Jandarmeria Bucureşti anunţă că la finalul partidei România – Bulgaria s-au aplicat patru sancţiuni contravenţionale, dintre care una societăţii de pază şi protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cele patru sancţiuni sunt în valoare totală de 4.000 de lei.

Cea aplicată societăţii specializate de pază şi protecţie, de 2.000 de lei, a fost pentru nerespectarea obligaţiilor ce-i revin.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Jandarmeria Capitalei a mai anunţat că s-a constatat şi întocmit un act de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, în conformitate cu legea privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Echipa României încheiat la egalitate, scor 0-0, cu naţionala Bulgariei, în penultimul meci susţinut de tricolori înainte de Euro-2024, marţi, pe Stadionul Steaua.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.