Radu Drăguşin a declarat, vineri seară, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi au ca obiectiv calificarea la Cupa Mondială şi trebuie să muncească pentru a demonstra că merită să ajungă la turneul final.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

“Suntem foarte încrezători, optimişti şi entuziaşti. Sunt sigur că vom deveni o echipă şi mai omogenă şi vom arăta mai mult pe teren. Nu este timp de pierdut, trebuie să ne mulăm cât mai mult pe cerinţele lui Mister”, a spus Drăguşin cu o zi înainte de meciul cu Cipru, din Liga Naţiunilor. “Nu visăm, acesta este obiectivul (participarea la CM). Este lucrul pe care ni-l dorim cu toţii în echipa noastră şi trebuie să muncim pentru a dovedi că merităm să fim la CM”, a adăugat el.

Drăguşin a precizat că tricolorii le sunt recunoscători suporterilor, care vor fi prezenţi în număr mare la partida cu Cipru. “Din câte am înţeles aproape jumătate de stadion va fi al suporterlor noştri. Suntem foarte recunoscători. Este o responsabilitate foarte mare pentru noi”.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

“Sunt foarte bine din punct de vedere psihic. Din punct de vedere al încrederii pe care o are Tottenham nu s-a schimbat nimic. Este acolo. Eu rămâne să dovedesc că merit să joc acolo. Cea mai mare diferenţă a fost viteza de joc şi intensitatea din Anglia. Faţă de Italia. În continuare am de învăţat. Cerinţele sunt foarte mari, se schimbă constant şi trebuie să ţii pasul cu ele”, a mai spus Radu Drăguşin.

Echipa naţională întâlneşte selecţionata Ciprului, sâmbătă seară, de la ora 21.45, la Larnaca, în etapa a treia a grupei C2 a Ligii Naţiunilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.