Şeful arbitrilor din Anglia, Howard Webb, a anunţat că toţi arbitrii din Premier League vor trebui să completeze un chestionar pentru a afla dacă au vreo legătură cu vreun club.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Arbitrii vor trebui să completeze "chestionare în care să declare orice interese înainte de sezon şi în timpul sezonului, dacă acestea se schimbă”.

“Aceste informaţii vor fi publice, astfel încât să puteţi vedea exact despre ce este vorba”, a precizat Webb.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Howard Webb a mai spus că vor fi analizate toate elementele înainte de a se decide delegările pentru meciuri.

"Analizăm fiecare dintre acestea şi apoi luăm o decizie, deoarece există un conflict de interese dacă te declari suporter al unui club sau dacă ai jucat pentru un club. Dacă aveţi legături personale cu oameni care lucrează pentru cluburi, de asemenea, vom face o evaluare a tuturor acestor (factori)”, a adăugat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.