În minutul 74, Daniel Maldini, fiul fostului fundaş al AC Milan Paolo Maldini, l-a înlocuit pe Giacomo Raspadori în meciul Italiei cu Israel, scor 4-1, din Liga Naţiunilor. A fost pentru prima dată când trei generaţii din aceeaşi familie au jucat pentru echipa naţională a Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Paolo Maldini (56 de ani) a avut 126 de selecţii, în timp ce bunicul lui Daniel, Cesare Maldini, a jucat ultimul său meci pentru Italia acum 61 de ani. Cesare Maldini a murit în 2016.

Tatăl Paolo a asistat la meciul din Liga Naţiunilor de la Udine şi şi-a văzut fiul intrând pe teren. „Mă bucur că părinţii mei au venit aici, vom vorbi despre asta când ajung acasă”, a declarat după meci Daniel Maldini, 23 de ani, atacantul echipei Monza.

„Sunt foarte fericit că am jucat şi că meciul a decurs bine (...). Sper să aduc un pic de calitate, chiar dacă există deja, încerc să ajut cât pot de mult”, a mai spus jucătorul.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.