Pentru prima dată, Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas vor juca împreună un meci oficial. Spaniola de 26 de ani şi grecul de 25 de ani au cerut un wild-card pentru a intra pe tabloul de dublu mixt de la Roland Garros

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tsitsipas a confirmat presei din ţara sa natală că se află din nou într-o relaţie cu Badosa, după ce au luat o pauză de câteva săptămâni pentru a gestiona mai bine presiunea turneelor cu viaţa personală.

",Mi-am dat seama că relaţia mea cu Paula este complet diferită de toate cele pe care le-am avut în trecut. Simt că este sufletul meu pereche şi că ne înţelegem", a declarat el pentru publicaţie Sports DNA. ",Asta face ca tot ceea ce fac să merite şi o vreau alături de mine cât mai des posibil", a spus el..

În primul tur, perechea Badosa-Tsitsipas va întâlni un cuplu format din japoneza Ena Shibahara şi americanul Nathaniel Lammons.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.