Oleksandr Usyk, campion olimpic la Londra şi campion WBC la categoria grea în 2024, a promis că va da bani din propriul buzunar boxerilor ucraineni medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Paris, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Oleksandr Khyzhniak (medaliat cu argint la Tokyo), Aider Abduraimov şi Dmytro Lovchynsky, cei trei pugilişti ucraineni care concurează la Paris, vor primi 80.000 de dolari de la Oleksandr Usyk în cazul unui titlu olimpic, 70.000 de dolari pentru locul doi şi 50.000 de dolari pentru o medalie de bronz.

Usyk a fost prezent la Arena Paris Nord când Lovchynskyi a fost făcut knock-out luni de australianul Teremoana Junior. "A încercat să dea sfaturi fiecărui boxer pentru meciurile lor. A încercat să îi inspire", a declarat antrenorul ucrainean Dmitri Sosnovsky pentru Reuters.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.