Tenismanul sârb Novak Djokovici, numărul 2 mondial şi deţinătorul titlului, a declarat că meciul cu australianul Alexei Popyrin, din turul trei de la US Open, a fost unul dintre cele mai slabe jucate în cariera sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„A fost una dintre cele mai proaste partide de tenis pe care le-am jucat vreodată”, a declarat jucătorul în vârstă de 37 de ani.

„Sincer, după cum m-am simţit şi cum am jucat de la începutul acestui turneu, faptul că am ajuns în turul al treilea este un succes. Am încercat tot ce am putut, nu am avut probleme fizice. Pur şi simplu m-am simţit lipsit de energie, iar asta s-a văzut. Din primul meci, pur şi simplu nu m-am regăsit pe acest teren”, a adăugat Djokovici.

„Viaţa merge mai departe. Voi încerca să mă recalibrez şi aştept cu nerăbdare ceea ce urmează”, a precizat jucătorul.

Eliminarea lui Djokovic o urmează pe cea a lui Carlos Alcaraz, câştigător la Roland Garros şi Wimbledon, care a pierdut în turul doi în faţa olandezului Botic van de Zandschulp.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Tenismanul sârb Novak Djokovici, numărul 2 mondial şi deţinătorul titlului, a fost eliminat, vineri noapte, în turul al treilea la US Open, de australianul Alexei Popyrin, scor 6-4, 6-4, 2-6, 6-4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.