După mai bine de un an de absenţă din cauza unei accidentări, Neymar a fost inclus în lotul grupării Al-Hilal pentru deplasarea din Liga Campionilor Asiei la Al-Ain, în Emiratele Arabe Unite, şi este aşteptat să joace din nou luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Ştiu că sunteţi nerăbdători, şi eu sunt nerăbdător, iar pe 21 octombrie mă întorc": într-un videoclip publicat de Al-Hilal, starul brazilian în vârstă de 32 de ani se declară «pregătit» să joace din nou.

Neymar, care a ajuns la Al-Hilal în august 2023 de la Paris SG, s-a accidentat la ligamentul încrucişat şi la menisc la 17 octombrie, în meciul de calificare al Braziliei pentru Cupa Mondială din 2026, împotriva Uruguayului. El a jucat până acum doar cinci meciuri pentru clubul saudit. „Sufăr în fiecare zi în care sunt pe tuşă, asta mă doare cel mai mult”, a explicat jucătorul, în lacrimi, într-o înregistrare video postată sâmbătă pe Youtube.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

„Am revenit de fiecare dată când am fost accidentat şi nu voi reveni doar la jumătate”, a avertizat el, videoclipul încheindu-se cu următoarele competiţii vizate de brazilian, până la Cupa Mondială din 2026 inclusiv.

Absenţa starului brazilian, plătit cu aproximativ 100 de milioane de euro pe sezon potrivit presei, nu a afectat rezultatele noului său club, care în sezonul trecut a câştigat campionatul intern pentru a 19-a oară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.