Mijlocaşul Adrien Rabiot a ajuns la un acord de principiu Olympique Marseille, a anunţat, duminică seară, clubul din campionatul Franţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Rabiot, în vârstă de 29 de ani, urmează să efectueze vizita medicală şi, potrivit presei franceze, va semna un contract pe două sezoane.

El vine la OM liber de contract după ce contractul său cu Juventus Torino a expirat la finalul sezonului.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Format la PSG, de unde a plecat în 2019 după ce a îmbrăcat tricoul roş-albastru de 227 de ori (24 de goluri), Adrien Rabiot a bifat 212 prezenţe la Juventus (22 de goluri). Titular obişnuit al echipei naţionale a Franţei, el nu a fost convocat la ultimele meciuri, din cauza situaţiei sale contractuale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.