Ianis Hagi a notat, miercuri seară, într-un mesaj către suporterii echipei naţionale, că tricolorii şi fanii au crezut, au luptat şi au visat împreună la Euro 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am cântat imnul cu zeci de mii de români alături, simţindu-ne ca acasă. Am văzut venind spre noi valuri de energie pozitivă colorată în galben. Am simţit speranţa la fiecare pas şi ne-am îndrăgostit de sentimentul ăsta. Am crezut, am luptat, am câştigat şi am visat împreună. Vă mulţumim! România, va urma”, a notat Hagi pe Facebook.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Echhipa naţională revine în această noapte în ţară, cu o cursă TAROM de la Frankfurt. Avionul are programată sosirea la Bucureşti la ora 00.45. Tricolorii vor ajunge apoi la Mogoşoaia aproximativ la ora 01:15.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.