Medaliaţii tricolori de la Jocurile Olimpice de la Paris au fost premiaţi, vineri, de Fundaţia Ion Ţiriac, sportivii primind maşini şi medalii de aur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La evenimentul de la Otopeni, de la Ţiriac Collection, a fost prezentă şi Simona Halep.

Printre sportivii recompensaţi s-a numărat şi gimnasta Sabrina Voinea, locul patru în finala de la sol de la Paris, a cărei contestaţie nu a fost admisă de TAS.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

“Ion Ţiriac este din nou alături de gimnaste. După ce în 2000, la Jocurile Olimpice de la Sydney a susţinut-o pe Andreea Răducan pentru nedreptatea suferită, acum Ana Maria Bărbosu şi Sabrina Maneca-Voinea au fost premiate de Fundaţia Ion Ţiriac. La fel ca si ceilalţi medaliaţi la JO de la Paris, Ana şi Sabrina au primit câte o medalie de aur de 14 karate şi o maşină Hyundai Ioniq 5, personalizată. Numărul de înmatriculare al acesteia reprezintă numele fiecăreia dintre fete, iar bara faţă a automobilului electric este decorată cu un mozaic olimpic”, a notat Federaţia Română de Gimnastică pe Facebook.

Potrivit GSP, sportivii şi-au primit maşinile personalizate (Hyundai Ioniq 5, preţ de pornire de 52.500 euro) în funcţie de proba şi disciplina la care au obţinut medalii. Au fost acordate 22 maşini. Sportivii cu două medalii au primit două autoturisme electrice.

La Paris, au obţinut aurul olimpic Maria Magdalena Rusu, Roxana Iuliana Anghel, Nicoleta Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Geanina Radiş şi Victoria Ştefania Petreanu la canotaj - opt rame cu carmaci (8+), Andrei Sebastian Cornea şi Marian Florian Enache la canotaj - dublu vasle (2x) şi David Popovici la înot - 200 m liber.

Au urcat pe treapta a doua a podiumului Mihaela Valentina Cambei la haltere - 49 kg, Gianina Elena van Groningen şi Ionela Livia Cozmiuc la canotaj - dublu vasle categorie uşoară (L2x), Ioana Vrînceanu şi Roxana Iuliana Anghel la canotaj - dublu rame (2-) şi Simona Geanina Radiş şi Nicoleta Ancuţa Bodnar la canotaj - dublu vasle (2x).

Au câştigat bronzul David Popovici la înot - 100 m liber şi Ana Maria Bărbosu la gimnastică artistică – sol, aceasta din urmă după un apel la TAS.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.