Darius Olaru, căpitanul echipei FCSB, a marcat golul calificării în faza următoare a Ligii Europa, dar ştie că bucureştenii nu au timp de petreceri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„A fost o partidă foarte dificilă. Ştiam că ne va aştepta acest lucru. Ne bucurăm că am marcat şi am reuşit să ne calificăm. Am muncit mult şi de asta am câştigat campionatul, pentru calificări de accest gen. Ne bucurăm că am ajuns aici! Acum nu prea e timp de petrecere! Peste trei zile ne aşteaptă un meci dificil, în campionat, unde stăm ceva mai prost”, a declarat Darius Olaru.

Echipa bucureşteană FCSB a învins joi seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia austriacă LASK Linz, şi s-a calificat pe tabloul principal al Ligii Europa.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.