Radu Drăguşin a declarat, sâmbătă seară, după meciul României cu Cipru, scor 3-0, că este foarte fericit că în sfârşit a înscris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

“Aşteptam acest gol de ceva timp. Sunt foarte fericit. Trebuie să continuăm la fel. Am controlat meciul şi trebuie să o ţinem pe aceeaşi direcţie ca să ne merităm locul la Mondial. Astăzi colegii mei au făcut o treabă foarte bună.”, a spus Drăguşin la Digi Sport.

El a precizat că s-a simţit ca acasă la meciul de la Larnaca, datorită suporterilor. “Ne-am simţit ca acasă. Este incredibil suportul pe care ni-l oferă, Este un sentiment de mândrie pentru noi”.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

“Cred că acum am început să arătăm roadele muncii noastre. Avem jucători în Serie A, în campionatele puternice, este inevitabil ca încet, încet şi echipa naţională să crească”, a mai spus Drăguşin.

Radu Drăguşin a avut şi un mesaj pentru suporteri: “Sperăm să vă facem mândri în continuare”.

Reprezentativa României, cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, selecţionata Ciprului, în a treia etapă a grupei C2 a Ligii Naţiunilor. Tricolorii sunt pe primul loc în clasament, cu 9 puncte, după ce au câştigat şi primele două confruntări din grupă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.