Nicolae Stanciu, atacantul naţionalei României, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Cipru, scor 3-0, că tricolorii se gândesc la o calificare pentru Cupa Mondială din 2026.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„S-a simţit extraordinar de bine atmosfera din tribune. Nici nu am simţit că s-a jucat în deplasare! Vreau să le mulţumim că ne-au susţinut. Cred că este devreme acum să vorbim despre calificări. Mai sunt trei meciuri în grupa din  Liga Naţiunilor, în decembrie este tragerea la sorţi. Noi ne pregătim, depinde de noi să-i facem viaţa grea lui Mister, să îi fie greu să aleagă primul unsprezece. Ştiţi şi voi, ştim şi noi că ultimul mondial la care am participat a fost în 1998 şi ştiţi cât de dificil este să ajungi acolo. Ştim că este loc de îmbunătăţiri în jocul nostru şi de aceea avem aceste meciuri din Liga Naţiunilor, să ne testăm, să ne ridicăm. Gândul nostru este la Mondial! Ştim că va fi greu, cred că suntem în urna a doua pentru tragere la sorţi, dar vom vedea în decembrie în ce grupă vom fi.

Despre FCSB, liber voi fi din vară, dacă nu voi semna acolo. Dar important este să joc bine la Damac. Cu mine nu a vorbit nimeni, nu am voie să comentez, sunt încă sub contract la Damac, vom vedea ce va fi din vară”, a declarat Nicolae Stanciu.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

România a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 3-0, echipa Ciprului, în grupa C2 a Ligii Naţiunilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.