Mircea Lucescu, selecţionerul naţionalei României, a declarat sâmbătă că trebuie să uităm meciul cu Cipru, urmează un alt meci important, care poate asigura primul loc în grupă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Am controlat jocul şi ăsta este un lucru importan. Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte. Victoria este victorie, urmeaza acum un alt meci, foarte dificil. Deja trecem de la 20 de grade la şase grade. Acum trebuie să vedem cum recuperăm jucătorii, terenul a fost destul de moale, iar acolo ne asteaptă un teren greu. Îmi pare bine pentru băieţi că au înlănţuit trei victorii, ceea ce înseamnă foarte mult. 3-0 la pauză nu a fost întâmplător, şi putea fi mai mare. Ne vom lupta cu Kosovo pentru şefia grupei, de aceea următorul meci este extrem de important. Poate fi un meci care să ne asigure calificarea”, a declarat Mircea Lucescu.

 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.