Dennis Man, atacantul naţionalei României, a deschis scorul cu Cipru, sâmbătă seara, la Larnaca (3-0 pentru tricolori) şi crede că e prea devreme să vorbim de o calificare la Mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Mă simt bine de fiecare dată când reuşesc să înscriu pentru echipa naţională. În această seară am avut şi puţin noroc, pentru că a rămas mingea la mine. Este bine când câştigăm. Suntem fericiţi că am luate cele trei puncte. Ştiam că nu va fi un meci uşor, dar am marcat două goluri repede şi totul s-a întors în favoarea noastră. Muncesc zi de zi, antrenament după antrenament, dau totul pe teren şi dacă faci asta este normal să ţi se şi întoarcă ceva. Vrem să continuăm pe drumul pe care l-am început, încercăm  să facem tot ce ne cere mister la antrenamente şi sper că suntem pe un drum bun. Îmi place să iau lucrurile meci cu meci. Avem încredere, suntem o echipă unită. Suporterii sunt alături de noi oriunde mergem si le mulţumim, iar victoria asta este şi pentru ei. Cu siguranţa în Lituania vom întâlni o echipă agresivă, mai agresivă decât ce am întâlnit azi, dar totul depinde de noi”, a declarat Dennis Man.

România a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 3-0, echipa Ciprului, în grupa C2 a Ligii Naţiunilor.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.