Uneori, 16 secunde sunt suficiente pentru a inflama reţelele sociale. Cu atât mai mult atunci când personajul principal este Kylian Mbappé. Noul star al echipei Real Madrid este noua imagine a Xiaohongshu, cunoscut şi sub numele de RED, echivalentul chinez al Instagram.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un clip publicitar distribuit pe scară largă pe X , atacantul francez, cu cămaşă roşie, se află în faţa camerei. Cu un zâmbet larg pe faţă, el spune un singur cuvânt, numele sponsorului său: Xiaohongshu.

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Reluată de conturi foarte urmărite, secvenţa pare un montaj realizat de inteligenţa artificială. Pentru unii internauţi, ea generează ironie, pentru alţii circumspecţie şi chiar neînţelegere.

„Nici măcar nu trebuie să facem o glumă aici”, citesc unele dintre reacţii. „Vă implor, spuneţi-mi că este un fals”, a spus un alt utilizator al reţelei X.

Potrivit site-ului de limbă engleză Dao Insights, Kylian Mbappé a fost asociat cu Xiaohongshu - care are şi o platformă de tranzacţionare - de la sfârşitul lunii aprilie.

Natura contractului nu a fost dezvăluită, dar acesta i-a oferit atacantului francez o expunere suplimentară în China. În decurs de patru zile, fostul jucător de la Monaco a adunat aproximativ 192 000 de fani.

Dar el nu era străin de China. Pe Weibo, el are o comunitate activă de fani. Recent, internauţii au postat extrase din conferinţa de presă susţinută la sosirea sa la Real Madrid, precum şi fotografii cu el îmbrăcat în tricoul noului său club.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.