Două brigăzi de arbitri din România vor conduce partide din Liga Europa în această săptămână, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Marian Barbu a fost delegat la partida Real Sociedad – Anderlecht, joi, 3 octombrie, de la 19:45. El va fi ajutat de asistenţii Ovidiu Artene şi Imre Bucsi şi de al patrulea oficial Rareş Vidican. În camera VAR se vor afla Paulus van Boekel (Ţările de Jos) şi Tiago Bruno Martins (Portugalia).

Horaţiu Feşnic va conduce meciul dintre Lazio şi Nice, joi, 3 octombrie, de la 19:45. Din brigada sa mai fac parte Valentin Avram şi Alexandru Cerei şi al patrulea oficial Szabolcs Kovacs. În camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi, din Ţările de Jos, Rob Dieperink.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Alţi doi reprezentanţi ai arbitrajului românesc au fost delegaţi la partida Astana – FK TSC din UEFA Europa Conference League, joi, 3 octombrie. Ovidiu Haţegan şi Sebastian Colţescu se vor afla în camera VAR pentru acest joc, urmând a ajuta o brigadă din Finlanda.

Cu o zi înainte, în 2 octombrie, Radu Petrescu se va afla la centru la partida Aston Villa – Bayern. Din brigadă mai fac parte asistenţii Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu şi al patrulea oficial Marcel Bîrsan. Cătălin Popa se va afla şi el în camera VAR.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.