Echipa FC Voluntari a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea hunedoreană Corvinul, într-un meci din etapa a patra a ligii secunde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ilfovenii au dominat prima parte, ratând câteva ocazii bune de a deschide scorul – cea din minutul 2, irosită de Crişan, fiind monumentală. Oaspeţii au rămas în zece din minutul 30, după eliminarea tânărului Lucas Câmpan. Avantajul omului în plus a fost concretizat prin golul lui Adam Nemec, din minutul 53. Gazdele au rezolvat problema învingătoarei în minutul 85, odată cu golul lui Doru Andrei, şi FC Voluntari a urcat pe locul al patrulea în clasamentul ligii a doua, cu 8 puncte.

Pentru Corvinul este primul meci disputat în această ediţie de campionat, după ce partidele din primele trei etape au fost amânate datorită faptului că hunedorenii au evoluat în cupele europene.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.